jukkaheikkinen näillä mennään...

Teuvo Teräväinen vuoden paras jääkiekkolija?

Siis Teräväinen valittiin vuoden lätkän pelaajaksi. Samalla lyötiin iso rätti Timosen naamalle. Siis joku teinipoika hakkaa saavutuksissaan Timosen? 

Teräväinen pelasi kauden no. 1 ja Timonen kauden no. 16 tänävuonna...

Juu Teukka on tsadista mutta siis oikeesti Timonen on 16 kertaa parempi vaihtoehto vuoden jääkiekkopelaajaksi ! Siis mitä helve*tiä! Timonen on Timonen ja Teukka onTeukka ! 

Vertailkaa saavutuksia ja repikää siitä.

Timonen olympialaisissa 1 hopea, 3 pronssia. MM kisoissa 3 hopeaa ja maailmancup 1 hopea, Stanley cup 1...

Mutta Teukka jyrää...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Eli valintakomitea uusiksi, eihän tuosta tule mitään enää.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Teuvo mainittiin kyllä tässä kyselyssä.

- Tero Pitkämäki oli Yle Urheilun lukijoiden papereissa vasta 11. sijalla. Pitkämäki keräsi ääniä 250 kappaletta, eli 3,6 prosenttia kaikista äänistä. Pitkämäen edelle ylsivät muun muassa Jorma Kontio, Teuvo Teräväinen, Eva Wahlström, Kimmo Timonen, Roope Tonteri ja vaihtoehto "joku muu". (Yle)

Vuosi aina urheillaan ja sitten valitaan aina Tero Vuoden urheilijaksi;)

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Vuoden jääkiekkoilija. Siis vuoden 2015. Eipä tainnut Kimmo Timonen päättyneenä vuonna saavuttaa olympia- tai mm-mitaleita, eivätkä vanhat saavutukset tietenkään voi merkitä mitään. Ehkä Timonen jonain päivänä palkitaan elämäntyöstään tai urheilu-uransa kokonaisuudesta?

Teuvo Teräväinen (ilmeisesti) saavutti tittelin paitsi Stanley Cupin vuoksi, myös panoksestaan joukkueelleen nimenomaan play off -vaiheessa.

Katsoin pönötysgaalaa tv:stä ehkä puolisen minuuttia. Menossa oli Mika Häkkisen kankeaakin kankeampi esiintyminen, joten vaihdoin vauhdilla kanavaa. Teksti-tv:stä oli kätevää myöhemmin tarkistaa, keille tittelit menivät.

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa